Да споделиш?!

Да споделиш?!

От известно време в мрежата се въртят разни сайтове, които предлагат възможност за „анонимни“ „изповеди“ на онеправданите сексуално или по друг начин чиляци.
Започна се със izpoved.com, един много издържан в дизайнерско и смислово отношение сайт, който бързо се напълни със ламери, но все още сериозна част от посетите ли му са сериозни.Това далеч не може да се каже за spodeli.info, който е напълнен догоре със сексуалните фантазии на някои … (които на всичкото отгоре не си оправят и фрапиращи правописни грешки) и реклами на секс шопове.
Интересното в случая е, че вътре се навъртат предимно лица под 18 годишна възраст и гледат как да си задоволят егото-я ще измислят някоя историйка, я ще пусната някой коментар.
В тези сайтове може да видите доста майтапчии-ски истории (или поне ще ви избие на смях щом ги четете, но има и истински, макар и малко.
Всичко се върти в това, че човек има нужда да споделя, да споделя преживявания и чувства.
Но аз си мисля, че администраторите на тези сайтове подвеждат своите потребители.Няма такова нещо като „анонимно“ изказване или въобще присъствие в Мрежата.Всичко се записва, може да се провери-кой и къде е ходел, като се сверят лог файловите можа да се направи пълно досие на действията му.
Остава само едно-да се смеем от сърце на историите на някои от постващите ги вътре.Аз лично си ги чета, когато ми затъпее много.

1 thought on “Да споделиш?!

Leave a Comment