forumgad - Декември 25, 2014, 08:07:32 pm
Redirected / Приземяване (2014)
https://www.youtube.com/watch?v=InKMG9Cckqw
## Режисьор : Емилис Веливис

## В ролите : Вини Джоунс, Скот Уилямс, Джил Дарнел, Оливър Джаксън, Антъни Стречън, Андрюс Жюраускас, Моника Вайчулите

## IMDB : Линк към IMDB

## Cinefish : Линк към Cinefish.bg

## Държава : Литва, Великобритания

## Година : 2014

## Времетраене : 99 минути

## Резюме : "Приземяване: Добре дошли в Източна Европа" е екшън-комедия в стил „Последния ергенски запой среща Гай Ричи", но този път действието се развива в Източна Европа.

Четиримата приятели Джон, Бен, Тим и Майкъл имат железен план. Да спрат с обикновения живот и да спечелят бързо много пари. Как? Като оберат нелегално казино на мафията в Лондон. Планът им е железен. И се получава. Почти. След като успяват да отмъкнат над един милион лири от гангстерите, нашите приятели се качват на самолета за Малайзия – място на евтин алкохол, златни плажове и безкраен секс. Но късметът им стига до тук. Защото изригването на вулкан в Исландия налага приземяването на всички самолети по най-бързия възможен начин. А за нашите герои това са оказва Източна Европа,по-конкретно Литва.

И тук започва веселбата. Или по-точно – техния кошмар. Защото пребиваването на четирима британци в държава от Източна Европа може да се окаже не само въпрос на веселба, но и на оцеляване. А пристигналата от Лондон ударна група на английската мафия ще направи нещата наистина „прекрасни”.

Четиримата трябва да се борят с местни наркодилъри, да се пазят от крадливи проститутки, да внимават за двулични попове, да оцелеят по време на селска сватба и между другото, никога не забравят, че английските им преследвачи са само на една крачка след тях.

LINK: magnet:?xt=urn:btih:19adcbdc20b1cc9e8282c24815f924a087d228c3&dn=Redirected.2014.480p.WEBRip.x264.AC3-GLY